Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

20:30 | 17 Ιουνίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

δημοσίευση στις 06/11/2018 15:16
Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

πρόσκαιρες βροχούλες στα Δυτικά της χώρας μας...

Την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες στην Εύβοια και τις Σποράδες πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ προς το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς παροδικές βροχές στα νησιά του Ιονίου. Τη νύχτα τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στα δυτικά και νότια και θα αποκτήσουν μέτρια ένταση. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες, θα σχηματιστούν ομίχλες σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 - 6 μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί 4 - 5 μποφόρ. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 17 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 15 έως 24 βαθμούς.

Την Πέμπτη 08 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική - Νοτιοδυτική Ελλάδα, τις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι αυξημένες, με παροδικές ασθενείς έως μέτριας εντάσεως παροδικές βροχές. Γρηγορά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί καλός. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες, θα σχηματιστούν ομίχλες σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 - 5 μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί 4 - 5 μποφόρ. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 17 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 15 έως 24 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Το επόμενο διήμερο στην Αττική περιμένουμε κατά περιόδους νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 2 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το επόμενο διήμερο στην Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Μακεδονίας ξακουστής του Αλεξάνδρου τη χώρα, που ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική,  περιμένουμε νεφώσεις και πρωινές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 06.11.18 ώρα 15:00


Διαβάστε επίσης