Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

21:36 | 23 Απριλίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

δημοσίευση στις 07/11/2018 23:00
Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

πρόσκαιρες βροχές στα Δυτικά και Νότια τμήματα της χώρας...

Την Πέμπτη 08 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Ωστόσο στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα θα είναι αρκετά αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και στη Νότια Πελοπόννησο. Οι βροχές θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική - Κεντρική Στερεά, την Δυτική - Νότια Πελοπόννησο, τις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη.

Πρόσκαιρες ασθενείς βροχές, με γρήγορη βελτίωση του καιρού, αναμένεται στη Δυτική - Κεντρική Μακεδονία καθώς και στη Δυτική Θεσσαλία. Από αργά το βράδυ, αναμένεται γενικευμένη βελτίωση του καιρού, με τα φαινόμενα να περιορίζονται στην περιοχή των Κυθήρων και της Κρήτης, όπου και μέσα στη νύχτα προς Παρασκευή θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Το πρωί και τη νύχτα σε πολλές περιοχές θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 - 6 μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ασθενείς. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 15 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 24 βαθμούς.

Την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. Το πρωί και τη νύχτα σε πολλές περιοχές θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 - 6 μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ασθενείς. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 24 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Στην Αττική το επόμενο διήμερο περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διήμερο περιμένουμε νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και γρήγορη βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 07.11.18 ώρα 23:00


Διαβάστε επίσης