Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

19:40 | 20 Απριλίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Περιβάλλον  > Αφιερώματα

Μήνυμα προς αναγνώστες Xalazi.gr

δημοσίευση στις 08/12/2020 13:52
Μήνυμα προς αναγνώστες Xalazi.gr

Οι εποχές απαιτούν επαγρύπνη και όχι εφησυχασμό!

Αγαπητοί φίλοι. Θα ήθελα να απευθυνθώ προσωπικά ως Κώστας Πολυχρόνης στους αναγνώστες της παρούσας σελίδας μου.  Όπως σε κάθε μεγάλη κρίση, οι άνθρωποι αλλάζουν. Στη συγκεκριμένη εποχή που βρισκόμαστε από τον Ιανουάριο και… για πολλά χρόνια ακόμη θα κυριαρχεί ο φόβος, ο τρόμος και ο διωγμός… γενικότερα! Η εποχή του Αντίχριστου βλέπετε… πλησιάζει!

Αν και η παρούσα ιστοσελίδα είναι αμιγώς καιρική και πολύς κόσμος ενημερώνεται για τον καιρό από την ιστοσελίδας μας, δυστυχώς ή ευτυχώς οι εποχές απαιτούν επαγρύπνηση και όχι εφησυχασμό. Δεν μπορώ προσωπικά ως Κώστας να σιωπήσω και να πνίξω τις απόψεις μου για τη δύσκολη αυτή περίοδο που θα κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια. Μέσα λοιπόν από αυτή την ιστοσελίδα και από άλλες, θα εκφράζω ενίοτε τις απόψεις μου για ότι συμβαίνει στην εποχή του Αντίχριστου.

Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένες κάποιος να διαβάσει τα κείμενα που δεν έχουν σχέση με τον καιρό, για αυτό και δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να τα προσπεράσει και εάν θέλει ο ίδιος να τα διαβάσει. Σιγουρά έχετε επιλογή να διαβάσετε από την ιστοσελίδα μας, ότι εσείς θεωρείτε ότι σας αφορά και να προσπεράσετε τα υπόλοιπα. Σε καμία όμως περίπτωση και για κανέναν λόγω, δεν προτίθεμαι να σταματήσω να γραφώ τις απόψεις, τόσο εδώ όσο και σε άλλες ιστοσελίδες που με φιλοξενούν.

Επιπλέον στο Radio Χalazi και το Xalazi Tv, έχουν πλέον ενταχθεί και εκπομπές που έχουν να κάνουν και με μη καιρικά θέματα, τις οποίες επίσης μπορείτε να μην τις βλέπετε! Κατανοώ μερικούς φίλους που λένε ότι είμαστε καιρικό site, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μην αναφέρομαι σε αυτά που ζούμε και οδηγήσουν την ανθρωπότητα στην απολυτή υποδούλωση. Θα συνεχίσω με οποίος κόστος ή τίμημα!

Μπορείτε να διαβάζετε άρθρα μου επίσης στο Mourmoura.gr, στην Πρώτη Έκδοση, ενώ μπορείτε να βλέπετε και τις τηλεοπτικές μου εκπομπές ANTI-COVIT και ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ στο Xalazi Tv και να με ακούτε φυσικά και στο Radio Xalazi, όπου σε συγκεκριμένο χρόνο είναι ενταγμένες οι εκπομπές γενικής θεματολογίας, για όσα σκοτεινά και μοχθηρά συμβαίνουν γύρω μας!

Σας ευχαριστώ για στη στήριξη σας και είμαι σίγουρος, ότι όποιος θέλει να ενημερώνεται για τα καιρικά από τη σελίδα μας, θα βρει τρόπο να συνεχίσει να το κάνει, προσπερνώντας πολύ εύκολα οποιαδήποτε άλλη θεματολογία που εκείνος πιστεύει ότι δεν τον αφορά!

Με εκτίμηση

Πολυχρόνης Κώστας

Διαβάστε επίσης