Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

12:29 | 23 Μαρτίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού...

δημοσίευση στις 01/01/2018 22:59
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού...

η πρώτη κακοκαιρία του 2018 έρχεται νωρίς - νωρίς...

Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ιστοσελίδα μας και σας υποσχόμαστε, πως παρά τις δυσκολίες που έρχονται μπροστά μας πολύ σύντομα, καθώς είναι μια χρονιά που θα μας οδηγήσει σε λυπηρά για τη χώρα μας γεγονότα στα Εθνικά θέματα, με αντίκτυπο σε όλους μας, θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες πληροφορίες.

Στα καιρικά θέματα, μπορεί ο νέος να ήρθε με... χαμόγελο, αυτό όμως δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς τα επόμενα 24ωρα περιμένουμε ραγδαία μεταβολή του καιρού με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινές, αλλά και ημιορεινές περιοχές.

Η αλλαγή του καιρού θα γίνει αισθητή από την Τρίτη και από δυτικά με βροχές, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα. Η κακοκαιρία θα κάνει την εμφάνιση της με δυο επιδεινώσεις, καθώς από την Τετάρτη το βράδυ έως και το βράδυ της Παρασκευής, περιμένουμε τη δεύτερη επιδείνωση του καιρού, η οποία κρίνεται ως σοβαρή.

Την Πέμπτη περιμένουμε γενικευμένη κακοκαιρία με εκτεταμένες βροχές στα πεδινά, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, με υψόμετρο από τα 700 - 800 μέτρα και πάνω. Οι οδηγοί που σκοπεύουν να κινηθούν στο ημιορεινό και ορεινό οδικό δίκτυο, καλό είναι να έχουν μαζί τους απαραίτητα αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή. Νέα μεταβολή του καιρού ωστόσο, περιμένουμε από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Νεότερα στοιχεία για την επερχόμενη κακοκαιρία, θα δώσουμε σε επόμενο δελτίο μας, καθώς και στο Radio Xalazi την Τρίτη 21:00 - 00:00 το βράδυ. Για σύνδεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας


Διαβάστε επίσης