Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

19:19 | 20 Απριλίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

δημοσίευση στις 23/01/2020 19:20
Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

σποραδικές βροχές στα Δυτικά και... Νοτιάδες!

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από -9 έως 8 βαθμούς, στα Κεντρικά από -2 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 0 έως 12 βαθμούς και στα νησιά από 6 έως 13 βαθμούς.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα Βόρεια από -2 έως 11 βαθμούς, στα Κεντρικά από 0 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 2 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 16 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι την Παρασκευή  5 μποφόρ, στρεφόμενοι σε Νοτίους το Σάββατο 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί την Παρασκευή από 4 έως 11 βαθμούς, ενώ το Σάββατο από 6 έως 14 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί την Παρασκευή 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σε Νότιους το Σάββατο 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί την Παρασκευή από 0 έως 8 βαθμούς, ενώ το Σάββατο από 3 έως 11 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 23.01.20 ώρα 19:00

Διαβάστε επίσης