Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

14:40 | 16 Ιανουαρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

δημοσίευση στις 25/01/2020 09:06
Ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

σταδιακή μεταβολή από τα Δυτικά με... βροχές!

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 3 - 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα Βόρεια από -2 έως 11 βαθμούς, στα Κεντρικά από 0 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 2 έως 14 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 15 βαθμούς.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια, αλλά σταδιακά θα αναπτυχτούν νεφώσεις στα Κεντρικά και Βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 - 5 μποφόρ και σταδιακά 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από -2 έως 13 βαθμούς, στα Κεντρικά από 3 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 2 έως 16 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 17 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Το Σάββατο και την Κυριακή αναμένεται ηλιοφάνεια, αλλά σταδιακά την Κυριακή θα αναπτυχτούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το Σάββατο και την Κυριακή αναμένεται ηλιοφάνεια, αλλά σταδιακά την Κυριακή θα αναπτυχτούν νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και σταδιακά Νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 25.01.20 ώρα 09:00

Διαβάστε επίσης