Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

18:51 | 06 Μαρτίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Παρασκεύη και το Σάββατο

δημοσίευση στις 10/01/2020 09:30
Ο καιρός την Παρασκεύη και το Σάββατο

σχετική καιρική ανάπαυλα αλλά... με κρύο!

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις στα Νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από -11 έως 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 11 βαθμούς και στα νησιά από 4 έως 13 βαθμούς.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, θα δώσουν λίγες ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ ασθενείς γενικά νιφαδοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και τις νυχτερινές ώρες, ενώ ευνοείται το φαινόμενο της αιθαλομίχλης σε μεγάλα αστικά κέντρα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από -11 έως 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 11 βαθμούς και στα νησιά από 4 έως 13 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται καλοκαιρία και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 - 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 10.01.20 ώρα 09:30

Διαβάστε επίσης