Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

14:32 | 16 Ιανουαρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα

δημοσίευση στις 15/12/2019 08:51
Ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα

βελτιώνεται ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία...

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και στα Δυτικά ηλιοφάνεια. Κατά τόπους οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες στα Ανατολικά, την Κρήτη και το Αιγαίο οπού θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Τις πρωινές στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, θα εκδηλωθεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 12 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 14 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 16 βαθμούς.

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου αναμένεται σε όλη τη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Ομίχλες θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, θα εκδηλωθεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 3 - 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 18 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές το πρωί και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς. Τη Δευτέρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Κυριακή αναμένονται λίγες νεφώσεις και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς. Τη Δευτέρα αναμένεται ηλιοφάνεια και ομίχλες, ενώ λίγες νεφώσεις θα σχηματιστούν το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 15.12.19 ώρα 08:30

Διαβάστε επίσης