Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

05:45 | 20 Μαΐου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός έως την Κυριακή 10 Μαρτίου

δημοσίευση στις 05/03/2019 18:33
Ο καιρός έως την Κυριακή 10 Μαρτίου

με καλό καιρό θα διεξαχθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ: Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, διαφαίνεται σημαντική μεταβολή του καιρού, από το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας και για τουλάχιστον 48 ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, οι οποίες την Καθαρή Δευτέρα θα επηρεάσουν αρχικά τα Δυτικά, ενώ από την Τρίτη θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα αναμένεται από την Τρίτη πτώση της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα χιονοπτώσεις σε ορεινές, αλλά και ημιορεινές περιοχές της Βόρειας χώρας. Νεότερα στοιχεία θα δώσουμε σε επόμενα δελτία μας, αλλά και μέσα από το Radio Xalazi 22:00 – 00:00 κάθε βράδυ. Για σύνδεση με το Radio Xalazi ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Aπό την Τετάρτη 06 έως την Κυριακή 10 Μαρτίου σε όλη τη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Ομίχλες θα σημειωθούν τη νύχτα και το πρωί σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 4 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 8 έως 17 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Έως την Κυριακή 10 Μαρτίου αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Έως την Κυριακή 10 Μαρτίου στην όμορφη Θεσσαλονίκη, αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις, ενώ δεν θα λείψουν και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 06.03.19 ώρα 21:00


Διαβάστε επίσης