Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

14:11 | 20 Ιανουαρίου 2022
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο Καιρός έως τα Θεοφάνεια!

δημοσίευση στις 01/01/2022 09:30
Ο Καιρός έως τα Θεοφάνεια!

Από τη ζέστη στο... κρύο!

Το Σάββατο 01 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 - 5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί: στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 17 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 19 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 17 βαθμούς.

Την Κυριακή 02 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 - 5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τη Δευτέρα 03 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 - 5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Τρίτη 04 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 - 5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη 05 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις, οι οποίες αργά το βράδυ στα Βόρεια θα αυξηθούν και τη νύχτα θα βρέξει. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 - 5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια, η οποία από το βράδυ θα γίνει αισθητή.

Την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείονται και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια τμήματα. Χιόνια θα πέσουν στα Βόρεια ορεινά. Από το βράδυ και από τα Βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Καλός γενικά καιρός αναμένεται έως την Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς. Την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα κατά τόπους το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καλός γενικά καιρός αναμένεται έως την Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς. Την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις και θα βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 01.01.22 ώρα 09:30

Διαβάστε επίσης