Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

05:41 | 20 Μαΐου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη

δημοσίευση στις 22/05/2018 11:40
Ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη

αλλάζει από την Τετάρτη ο καιρός με βροχές και καταιγίδες...

Την Τρίτη 22 Μαΐου σε όλη τη χώρα αναμένονται γενικά καλές καιρικές συνθήκες, με αυξημένες παροδικά νεφώσεις στο Νότιο Αιγαίο. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βορειοδυτικά ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στις εκεί περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 13 έως 27 βαθμούς, στα κεντρικά από 14 ως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 26 βαθμούς.

Την Τετάρτη 23 Μαΐου σε όλη τη χώρα αναμένονται αρχικά καλός καιρός. όμως σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και προς το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και βαθμιαία τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα δεν θα επηρεάσουν τα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δυτικά Ανατολικοί 4 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι διευθύνσεις 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 13 έως 27 βαθμούς, στα κεντρικά από 14 ως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται την Τρίτη αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς. Την Τετάρτη αρχικά αναμένεται καλός καιρός, όμως το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το απόγευμα, θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα Δυτικά του Νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται την Τρίτη νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 - 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς. Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και αργότερα, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 22.05.18 ώρα 11:30


Διαβάστε επίσης