Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

03:52 | 04 Φεβρουαρίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο Καιρός Έως Την Κυριακή 27 Ιουνίου

δημοσίευση στις 22/06/2021 08:00
Ο Καιρός Έως Την Κυριακή 27 Ιουνίου

Κύμα Κάυσωνα Με 42 Βαθμούς Κελσίου!

Την Τρίτη 22 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ωστόσο κατά τόπους θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα Δυτικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο, θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου ενώ στα νησιά και τα παραθαλάσσια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ωστόσο κατά τόπους θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε νέα άνοδο, θα φτάσει τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου, όμως στα νησιά και σε παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ωστόσο κατά τόπους θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα φτάσει τους 40 με 42 βαθμούς, όμως στα νησιά και σε παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 4 με 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σταθερή.

Το Σάββατο 26 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ωστόσο κατά τόπους θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σταθερή.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ωστόσο κατά τόπους θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σταθερή.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Γενικά έως την Κυριακή αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους μέσα στην εβδομάδα, τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και μέχρι την Κυριακή θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Γενικά έως την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώνουν, με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά έως την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και μέχρι την Κυριακή θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 22.06.21 ώρα 08:00

Διαβάστε επίσης