Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

06:58 | 18 Οκτωβρίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

δημοσίευση στις 27/04/2018 09:54
Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

μικρή πτώση της θερμοκρασίας από το Σάββατο...

Tην Παρασκευή 27 Απριλίου περιμένουμε σε όλη τη χώρα αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ για λίγο τοπικές μπόρες ενδέχεται να σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Κεντρικής Στερεάς, με τη διάρκεια τους όμως να είναι μικρή.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 32 βαθμούς και στις νησιωτικές και παραθαλάσσιες περιοχές από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Tο Σάββατο 28 Απριλίου περιμένουμε σε όλη τη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δυτικά Ανατολικοί 4 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα Βόρειοι - Βορειοανατολικοί 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 28 βαθμούς και στις νησιωτικές και παραθαλάσσιες περιοχές από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Παρασκευή και το Σάββατο περιμένουμε αρχικά ηλιοφάνεια, ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και το Σάββατο 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και το Σάββατο περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς, αλλά το Σάββατο θα σημειώσει πτώση.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 27.04.18 ώρα 09:30


Διαβάστε επίσης