Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:17 | 14 Δεκεμβρίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

δημοσίευση στις 12/03/2018 08:41
Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

σποραδικές βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα...

Tη Δευτέρα 12 Μαρτίου αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και προς το απόγευμα θα δώσουν λίγες βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Από τις βραδινές ώρες ο καιρός στα δυτικά θα παρουσιάσει επιδείνωση με έντονες καταιγίδες, που γρήγορα θα επεκταθούν στην Κεντρική, τη Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Νωρίς το πρωί και αργά το νύχτα, θα σημειωθούν ομίχλες σε αρκετές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Νότιοι 5 και από το απόγευμα 7 - 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 24 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 26 βαθμούς.

Tην Τρίτη 13 Μαρτίου αναμένονται παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Βορειοανατολική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, θα δώσουν σποραδικές βροχές, αλλά θα σημειωθεί πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού. Στην υπόλοιπη χώρα, δεν αναμένονται βροχές. Νωρίς το πρωί και αργά το νύχτα, θα σημειωθούν ομίχλες σε αρκετές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 7 και από το απόγευμα 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 17 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 25 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε το επόμενο διήμερο νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε το επόμενο διήμερο βροχές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 12.03.18 ώρα 08:30


Διαβάστε επίσης