Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:17 | 14 Δεκεμβρίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα

δημοσίευση στις 11/03/2018 09:23
Ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα

βροχές από το απόγευμα της Δευτέρας στα Δυτικά και Βόρεια...

Tην Κυριακή 11 Μαρτίου θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα, αλλά από το απόγευμα και από τα Δυτικά θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες, θα σχηματιστούν ομίχλες στα Κεντρικά και Βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 - 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 18 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 24 βαθμούς.

Tη Δευτέρα 12 Μαρτίου θα επικρατήσουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση τα νησιά του Αιγαίου που θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Βροχές ωστόσο και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειωθούν  από το μεσημέρι στο Ιόνιο και την Ήπειρο, οι οποίες από τη νύχτα θα επηρεάσουν τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες, θα σχηματιστούν ομίχλες σε αρκετές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 και σταδιακά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 17 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 24 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική την Κυριακή και τη Δευτέρα περιμένουμε λίγες παροδικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, κυρίως την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, αλλά τη Δευτέρα θα γίνουν Νότιοι 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή περιμένουμε καλές καιρικές συνθήκες, ενώ θα σημειωθούν και ομίχλες. Τη Δευτέρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και προς το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς γενικά βροχές. Ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 11.03.18 ώρα 09:00


Διαβάστε επίσης