Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

04:04 | 24 Απριλίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Παρασκευή

δημοσίευση στις 30/12/2016 09:01
Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Παρασκευή

συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις και στην Αττική

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στην Θράκη. Το κρύο θα είναι τσουχτερό, ενώ Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα συνεχίσει η κακοκαιρία. Tην Παρασκευή, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και στην Αττική.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου προβλέπονται χιονοπτώσεις στις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, ενώ από το βράδυ θα χιονίσει στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, από τον Έβρο έως το Ν. Σερρών.

Χιονόνερο θα σημειωθεί στα παραθαλάσσια τμήματα της Ανατολικής Ελλάδας, καθώς και στα πεδινά τμήματα των νησιών του Αιγαίου, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές  καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα τους. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα, αναμένονται τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 - 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 6 και σταδιακά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 4 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, -3 έως 4 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -2 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 5 βαθμούς στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα και τέλος από 3 έως 8 βαθμούς στα νησιά.

Στην Αττική θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα στα Δυτικά και Νότια, ενώ περισσότερα και εντονότερα θα είναι στα Βόρεια και Ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα 7 και σταδιακά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι, δεν ξεπεράσει τους 5 βαθμούς στο κέντρο και των 1 βαθμό στα βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς. 

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 30.12.16 ώρα 09:00


Διαβάστε επίσης