Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

10:38 | 30 Μαΐου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Επικαιρότητα  > Εσωτερική

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

δημοσίευση στις 20/02/2019 08:15
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ισχυρές χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΒΙΩΤΙΑ – ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ - ΕΥΒΟΙΑ

BAΘΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ: ΚΟΚΚΙΝΟ

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει την Κεντρική Ελλάδα από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 01 Μαρτίου με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές, τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους. Οι χιονοπτώσεις θα έχουν τη μορφή χιονοθύελλας. Σε αρκετές περιοχές αναμένονται σημαντικά ύψη χιονιού.

Οι πολίτες θα πρέπει να προετοιμαστούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς τα φαινόμενα είναι σε θέση να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα, να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Να ενημερώνεστε τακτικά για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Νεότερα στοιχεία θα δίνονται καθημερινά 22:00 – 00:00 στο Radio Xalazi, το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας. Οι πρώτες εκτιμήσεις της σημαντικής μεταβολής του καιρού από το Σαββατοκύριακο, με χιονοπτώσεις σε πεδινά τμήματα, καταιγίδες και τσουχτερό κρύο. Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα σημειωθούν από το Σαββατοκύριακο στη χώρα μας. Για σύνδεση με το Radio Xalazi ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


Διαβάστε επίσης