Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

08:36 | 08 Δεκεμβρίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Επικαιρότητα  > Εσωτερική

Αντιολισθητικές αλυσίδες στην Καρδίτσα

δημοσίευση στις 25/12/2016 09:52
Αντιολισθητικές αλυσίδες στην Καρδίτσα

παγετός σε ορισμένες περιοχές του νομού

Η πτώση της θερμοκρασίας έχει προκαλέσει παγετό σε ορισμένες περιοχές του νομού της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα η κίνηση στους δρόμους για τους οδηγούς να είναι δύσκολη, ενώ σε κάποια σημεία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα τους στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Άρτας έως την 52η χιλιομετρική θέση.

Στο δρόμο Μουζακίου - Στεφανιάδας από την 3η χ.θ. - 25η χ.θ. Στο δρόμο Μουζακίου - Λίμνης Πλαστήρα από την 3η χ.θ. - 13η χ.θ., αλλά και στην επαρχιακή οδό Κέδρου - Ρεντίνας Καρπενησίου από την 46η χ.θ. - 62η χ.θ. στη θέση Ζαχαράκη.
Εντωμεταξύ, μεταξύ 80 έως 85% κυμαίνεται – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – η πληρότητα για το τριήμερο των Χριστουγέννων στην περιοχή της λίμνης Νικολάου Πλαστήρα.

Τα ποσοστά αυτά είναι μεν αρκετά ικανοποιητικά για την εποχή που διανύουμε, ωστόσο οι ξενοδόχοι ευελπιστούν πλέον στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ώστε να υπάρχει απόλυτη πληρότητα και έτσι να μπορέσουν να δουλέψουν όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, η περιοχή της λίμνης Πλαστήρα και συνολικά ο ορεινός όγκος της Καρδίτσας είναι μαγευτικά αυτή την εποχή και όλοι όσοι θα επιλέξουν για να περάσουν αυτές τις ημέρες θα αποζημιωθούν από τις υπέροχες φυσικές ομορφιές και το πλήθος των δραστηριοτήτων που προσφέρουν για μικρούς και μεγάλους.