Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

04:10 | 18 Φεβρουαρίου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Radio Xalazi  > Μουσικά Νέα

Ο Γιώργος Μακρής και η οικογένεια Σοϊ-Μπλε

δημοσίευση στις 04/10/2015 01:44
Ο Γιώργος Μακρής και η οικογένεια Σοϊ-Μπλε

Η νέα, ξεκαρδιστική Κωμωδία –Επιθεώρηση του Γιώργου Μακρή,
« ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΪ –ΜΠΛΕ» με σουρεάλ ήρωες σε τρελές καταστάσεις, για να προκαλέσει κύματα γέλιου στους θεατές

Μια επιθεώρηση της παλιάς κοπής . Η ιστορία διαδραματίζετε στην εποχή του 1940’ όμως με τα σημερινά προβλήματα. Κωμικοτραγικές καταστάσεις σε διάφορα χιουμοριστικά σπονδυλωτά νούμερα μέσα σε μια αυτοτελή Ιστορία – με έναν μόνο σκοπό το γέλιο. Ένα γαϊτανάκι ανθρώπων των οποίων μπλέκουν οι ζωές, με τραγελαφικά αποτελέσματα.

Εκπλήξεις, παρεξηγήσεις, ανατροπές, έρωτες, ζήλιες και μπερδέματα, με συνδετικό κρίκο την σχέση παρελθόν με το σήμερα. Ένα πρωτότυπο κείμενο, με σπιρτόζικους διαλόγους, γρήγορες ατάκες, εύρυθμη σκηνοθεσία, ερμηνείες γεμάτες μπρίο και πλούσια μουσική, φωτιστική και χρωματική επένδυση. Μία κωμωδία - Επιθεώρηση με πηγαίο και αβίαστο χιούμορ, που από κάτω όμως κρύβει και ένα συγκινητικό μήνυμα ανθρωπιάς που μας αφορά όλους σήμερα, την εποχή που η καθημερινότητα και ο προβληματισμός έχει αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή.


Ο Γιώργος Μακρής γράφει και σκηνοθετεί το νέο αυτό έργο, που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα αλλά και σε πάνω από 50 Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Μία παράσταση που εγγυάται το γέλιο και σας επιφυλάσσει πολλές, ευχάριστες εκπλήξεις.

Μια κωμωδία –Επιθεώρηση για όλες τις ηλικίες – για όλη την Οικογένεια.
Γέλιο ασταμάτητο για 2 σχεδόν ώρες. Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα, επιτέλους θα μάθουν ,επιτέλους θα σιγουρευτούν.
Το κοινό απολαμβάνει τεχνικά άρτιες παραστάσεις. Το κοινό σε εμάς κλέβει την παράσταση και την πηγαίνει σπίτι του κλαίγοντας από τα γέλια.
Το θέατρο και ο χώρος του θεάματος στην Ελλάδα δεν έχουν λάβει την απαραίτητη αναγνώριση που θα μπορούσαν να έχουν. Παρόλα αυτά, ο σύγχρονος θεατής έχει υψηλότερες απαιτήσεις απ’ ότι στο παρελθόν, αναζητώντας πρωτοτυπία, ποιότητα και αμεσότητα, στοιχεία τα οποία συναντάμε διάσπαρτα σε ολόκληρο το θεατρικό έργο μας με τίτλο: « ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΪ –ΜΠΛΕ»
Θέματα της εποχής μέσα από την Ελληνική Ιστορία.
Μέσα από τα Ελληνικά όνειρα και οράματα.
Ένα ταξίδι στο παρελθόν ,ταξίδι στο όμορφο ,ταξίδι στην συγκίνηση και πάλι επιστροφή στο σήμερα.

Χορηγός επικοινωνίας:xalazi radio