Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

13:10 | 28 Μαΐου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

δημοσίευση στις 23/08/2023 20:09
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

'Ερχεται το τέλος του καλοκαιριού! Επιτέλους βροχες!

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και ενδεχομένως της τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού διανύουμε πλέον, καθώς έχουμε περάσει στην τελευταία εβδομάδα του μήνα! Με τις χειρότερες εντυπώσεις μας αφήνει το φετινό καλοκαίρι, καθώς για άλλη μια φορά, ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών, κατέκαψε τη χώρα στήνοντας ένα πολεμικό σκηνικό! Η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο!

Όχι όμως με την κλιματική αλλαγή, αλλά με  έναν πόλεμο που έστησαν κάποιοι για λογαριασμό κάποιον, για την υποδούλωση και την καταστροφή της χώρας! Σίγουρα, τα χειρότερα είναι μπροστά μας, καθώς οι επόμενοι μήνες κρύβουν πολλά και δυσάρεστα γεγονότα! Προετοιμαστείτε κατάλληλα για αυτά που έρχονται! Καταστρώστε σχέδιο επιβίωσης! Ο δρόμος είναι μακρύς!

Υπό αυτές τις πολεμικές συνθήκες, φαίνεται ότι θα αποχαιρετήσουμε σταδιακά το καλοκαίρι, καθώς πολύ σύντομα όλα δείχνουν ότι ο καιρός θα φροντίσει να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου! Έρχονται βροχές, καταιγίδες, εξασθένηση των ανέμων και πτώση θερμοκρασίας! Ο από μηχανής Θεός θα παρέμβει να δώσει τέλος στις πυρκαγιές! Η μεταβολή του καιρού θα είναι εντυπωσιακή και θα έχει διάρκεια!

Ποιος θα φανταζόταν ότι η πιο καυτή εποχή του χρόνου, μετά από 2 μήνες ηγεμονίας στη Μεσόγειο, πρόκειται να τελειώσει ξαφνικά σε λίγες ώρες; Θα περάσουμε από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο σε μια στιγμή! Όχι, δεν είναι τίτλος ταινίας, είναι αυτό που θα συμβεί σε λίγες μέρες. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα επιμείνουν μέχρι το Σάββατο, αλλά από εκεί και μετά όλα θα αλλάξουν!

Πεδίο χαμηλών πιέσεων αναμένεται να εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή μας, προερχόμενη από τη Σκανδιναβική χερσόνησο, με αποτέλεσμα σταδιακά το πέρασμα της Μεσογείου στο φθινόπωρο! Οι πρώτες καταιγίδες θα αρχίσουν να εμφανίζονται από την Πέμπτη 24 Αυγούστου και κυρίως μετά την Παρασκευή, αρχικά από τα βορειοδυτικά και σταδιακά όσο θα πηγαίνουμε στην επόμενη εβδομάδα σε μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας!

Δεδομένου τις προϋπάρχουσας ζέστης και υγρασίας, οι καταιγίδες σταδιακά θα αποκτήσουν έντονο χαρακτήρα, με το μεγαλύτερο κίνδυνο να αφορά τις κεντροβόρειες περιοχές καθώς  θα μπορούσαν να προκληθούν βίαιες καταιγίδες, με υψηλό κίνδυνο χαλαζοπτώσεων. Η θερμοκρασία σταδιακά θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα βόρεια και από τη νέα εβδομάδα στην υπόλοιπη χώρα. Με λίγα λόγια, θα πάμε από το καυτό καλοκαίρι στο φθινόπωρο!

Ας προετοιμαστούμε λοιπόν για μια αρκετά σημαντική αλλαγή του καιρού, με μια σειρά από διαταραχές που θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε διαδοχική σειρά προς τη Μεσόγειο τις επόμενες εβδομάδες, αποχαιρετώντας την καλοκαιρινή σεζόν του 2023!  Νεότερα θα δώσουμε σε επόμενο δελτίο μας. Δείτε καθημερινά δελτία καιρού στo κανάλι μας στο YouTube. Βρείτε το Xalazi Tv κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Κάντε εγγραφή στo κανάλι μας, για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε νέα μας εκπομπή.

Διαβάστε επίσης