Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

19:49 | 23 Οκτωβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

δημοσίευση στις 17/01/2021 16:14
Ο καιρός τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Νέες χιονοπτώσεις στα Νότια και Ανατολικά

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου αναμένεται χιονόνερο στα Νότια και Ανατολικά παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και νότια. Στη Βόρεια Ελλάδα αναμένεται ηλιοφάνεια. Στην Κρήτη αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις στα πεδινά και ισχυρές χιονοπτώσεις σε ορεινά - ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 μποφόρ και σταδιακά βορειοανατολικοί 8 και πρόσκαιρα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -18 έως -5 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -9 έως 1 βαθμό, στη Θεσσαλία από -8 έως 4 βαθμούς, στην Ήπειρο από -7 έως 8 βαθμούς, στη Στερεά από 2 έως 4 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 7 βαθμούς και στα νησιά από 2 έως 8 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα αναμένονται χιονοπτώσεις, ενώ χιονόνερο αναμένεται στο κέντρο της Αθήνας και στα Νοτιότερα του Νομού. Πρόσκαιρα το απόγευμα, νιφάδες πιθανόν να πέσουν και στο κέντρο της Αθήνας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 4 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις και ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 2 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 17.01.21 ώρα 16:00

Διαβάστε επίσης