Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

05:07 | 18 Απριλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός έως το Σάββατο 29 Αυγούστου

δημοσίευση στις 22/08/2020 10:08
Ο καιρός έως το Σάββατο 29 Αυγούστου

Βροχές αναμένονται την Τρίτη και την Τετάρτη...

Την Κυριακή 23 Αυγούστου σε όλη τη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 14 έως 36 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 16 έως 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 35 βαθμούς και στα νησιά από 19 έως 33 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν τους 34 με 36 βαθμούς.

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου σε όλη τη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας, όπου το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 35 βαθμούς, στην Ήπειρο από 14 έως 36 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 16 έως 38 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 36 βαθμούς και στα νησιά από 19 έως 33 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν τους 34 με 36 βαθμούς.

Την Τρίτη 25 Αυγούστου σε όλη τη χώρα αρχικά αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Όμως προς το μεσημέρι αναμένεται μεταβολή του καιρού με νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια, καθώς και στις ορεινές περιοχές της υπόλοιπης χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στη Μακεδονία και κυρίως στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και σταδιακά στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα νότια, αλλά πτώση στα Δυτικά και Βόρεια.

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο αναμένονται αρχικά σποραδικές καταιγίδες που από τις απογευματινές ώρες σταδιακά θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά. Σε γενικές γραμμές όμως, ο καιρός θα είναι καλός, ειδικά στα πεδινά και τα παραθαλάσσια, καθώς και στα νησιωτικά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα, που θα είναι αισθητή κυρίως στα Βόρεια και τα Ανατολικά.

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου σε όλη τη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και μικρή πτώση στα Ανατολικά και Βόρεια.

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου σε όλη τη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου σε όλη τη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις θα φτάσουμε έως την Τρίτη. Ωστόσο την Τετάρτη, αναμένεται να συννεφιάσει στα Δυτικά και Βόρεια, όπου και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Από την Πέμπτη έως το Σάββατο, αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς αλλά στα βόρεια, τα ανατολικά και τα παραθαλάσσια θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Με τοπικές νεφώσεις και ηλιοφάνεια θα φτάσουμε έως την Τρίτη. Ωστόσο την Τετάρτη και πιθανόν την Πέμπτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Από εκεί και πέρα, θα φτάσουμε έως το Σάββατο με ήλιο και παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 - 4 μποφόρ, αλλά την Τρίτη θα γίνουν Βόρειοι - Βορειοδυτικοί και θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς.

Τελευταία Ενημέρωση: 22.08.20 ώρα 10:00

Διαβάστε επίσης