Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

07:03 | 25 Σεπτεμβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

δημοσίευση στις 29/05/2020 08:09
Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας...

Την Παρασκευή 29 Μαΐου αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική - ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βορεια από 4 έως 17 βαθμούς, στα Κεντρικά από 9 έως 21 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 22 βαθμους και στα νησιά από 16 έως 20 βαθμούς.

Το Σάββατο 30 Μαΐου στα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική - ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βορεια από 4 έως 19 βαθμούς, στα Κεντρικά από 9 έως 22 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 24 βαθμους και στα νησιά από 16 έως 22 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα δώσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς. Το Σάββατο αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια αρχικά, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με πιθανότητα το απόγευμα να σημειωθούν τοπικές βροχές στα Δυτικά και Βόρεια ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα δώσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς. Το Σάββατο αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια αρχικά, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθουν βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 29.05.20 ώρα 08:00

Διαβάστε επίσης