Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

13:54 | 16 Ιανουαρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

δημοσίευση στις 27/05/2020 08:17
Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

Συνεχίζεται το... βαθύ φθινόπωρο Ανοιξιάτικα!!!

Την Τετάρτη 27 Μαΐου αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική - ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βορεια από 4 έως 13 βαθμούς, στα Κεντρικά από 9 έως 18 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 20 βαθμους και στα νησιά από 16 έως 23 βαθμούς.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική - ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βορεια από 4 έως 13 βαθμούς, στα Κεντρικά από 9 έως 18 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 20 βαθμους και στα νησιά από 16 έως 23 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα δώσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένονται καταιγίδες. Οι άνεμοι Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 17 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 27.05.20 ώρα 08:00

Διαβάστε επίσης