Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

11:42 | 09 Αυγούστου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

δημοσίευση στις 23/03/2020 08:32
Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

Βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά...

Tη Δευτέρα 23 Μαρτίου σε όλη τη χώρα αναμένεται αυξημένη συννεφιά με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά, αλλά και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με υψόμετρο έως τα 400 μέτρα. Καλύτερος θα είναι ο καιρός στο Νότιο και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, οπού θα υπάρχουν και διαστήματα με ήλιο, αλλά και βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοδυτικοί 7 - 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς, στα Κεντρικά από 7 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 16 βαθμούς.

Την Τρίτη 24 Μαρτίου στα δυτικά και βόρεια αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα πεδινά και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το μεσημέρι πάντως ο καιρός θα αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια βελτιώσεως. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές. Από το απόγευμά πάντως και μετά, αναμένεται να υπάρξει σχετική βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα στραφούν βαθμιαία σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα κατά 3 με 5 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές κατά περιόδους, αλλα και διαστήματα με σχετικά καλό καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και σταδιακά βόρειοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς, με πτώση από το βράδυ. Την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές σποραδικές βροχές και από το απόγευμα διαστήματα με σχετικά καλό καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές στα πεδινά και από το απόγευμα τοπικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς με σταδιακή πτώση από το απόγευμα. Την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις σποραδικές βροχές κατά περιόδους και τοπικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα με σχετικά καλό καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 23.03.20 ώρα 08:30

Διαβάστε επίσης