Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

19:57 | 17 Σεπτεμβρίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

δημοσίευση στις 06/04/2019 09:47
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

βροχερό Σαββατοκύριακο σε μεγάλο μέρος της χώρας!

To Σάββατο 06 Απριλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται συννεφιά με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι θα επηρεάσουν παροδικά και τη Βόρεια Ελλάδα. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα Νότια. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα στην Ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 - 7 μποφόρ και στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 8 έως 15 βαθμούς, στα Κεντρικά από 9 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 10 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 14 έως 19 βαθμούς.

Tην Κυριακή 07 Απριλίου στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια θα υπάρχουν αρχικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ στα Δυτικά θα αυξηθούν και θα βρέξει. Τη νύχτα, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα Βόρεια και τα Κεντρικά.  Στην υπόλοιπη χώρα, αρχικά θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Αιγαίο, όπου από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί και στις εκεί περιοχές. Τα φαινόμενα στα Δυτικά από το βράδυ, σταδιακά θα είναι τοπικά έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 - 7 μποφόρ και στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 8 έως 15 βαθμούς, στα Κεντρικά από 9 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 14 έως 19 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Το Σάββατο αναμένεται βροχερός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς. Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το Σάββατο αναμένονται παροδικές βροχές, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς. Την Κυριακή αναμένονται παροδικές νεφώσεις, οι οποίες από αργά το βράδυ θα αυξηθούν και τη νύχτα θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 06.04.19 ώρα 09:30


Διαβάστε επίσης