Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

15:32 | 17 Ιουλίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

δημοσίευση στις 30/01/2019 15:28
Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

βροχές και ισχυροί άνεμοι με... χιόνια στα ορεινά

Tην Τετάρτη 30 Ιανουαρίου αναμένονται βροχές σε όλη τη χώρα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου - Ανατολικού Αιγαίου. Ωστόσο θα υπάρχουν και διαστήματα με σχετικά καλύτερο καιρό, αλλά από το βράδυ και από τα Δυτικά, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 8 μποφόρ, αλλά μέσα στην ημέρα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 15 βαθμούς.

Tην Πέμπτη 31 Ιανουαρίου αναμένονται βροχές σε όλη τη χώρα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, τη Νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο. Ωστόσο από το απόγευμα, θα υπάρχουν και διαστήματα με σχετικά καλύτερο καιρό. Χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 - 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 15 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Στην Αττική το επόμενο διήμερο αναμένονται παροδικές βροχές και πιθανόν  σποραδικές καταιγίδες, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με σχετικά καλύτερο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στην όμορφη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές τοπικές βροχές, αλλά και διαστήματα με σχετικά καλύτερο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 30.01.19 ώρα 15:00


Διαβάστε επίσης