Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

06:22 | 20 Μαΐου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

δημοσίευση στις 01/12/2018 19:35
Ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

σημαντικά βελτιωμένος ο καιρός σε όλη τη χώρα...

To Σάββατο 01 Δεκεμβρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Από το μεσημέρι ωστόσο και μετά, θα αναπτυχθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας παροδικές νεφώσεις. Ομίχλες θα σημειωθούν τη νύχτα και νωρίς το πρωί, καθώς επίσης στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά παγετός.

Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 8 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 3 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 6 έως 14 βαθμούς.

Την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο και στην Δυτική Κρήτη. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες θα σημειωθούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα Βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 4 - 5 μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 5 - 6 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 16 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 15 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Το επόμενο διήμερο περιμένουμε νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με σχετικά ανοίγματα του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το επόμενο διήμερο περιμένουμε παροδικές νεφώσεις και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 01.12.18 ώρα 19:30






Διαβάστε επίσης