Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

16:05 | 18 Αυγούστου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη

δημοσίευση στις 13/11/2018 11:05
Ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη

ενίσχυση των Βοριάδων και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ: Mετά από ένα μεγάλο διάστημα Αντικυκλωνικών συνθηκών με καλές γενικά καιρικές συνθήκες, φαίνεται ότι και με τα τελευταία στοιχεία, ο καιρός θα αλλάξει στη xώρα μας αυτή την εβδομάδα, με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά από τη Παρασκευή και μετά.

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου αναμένονται σε όλη τη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Κατά περιόδους στα ανατολικά και νότια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στην Βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι 7 - 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο ανατολικοί 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση, θα κυμανθεί στα βόρεια από 0 έως 15 βαθμούς, στα δυτικά από 8 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 19 βαθμούς.

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου αναμένονται σε όλη τη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Στα ανατολικά και νότια της χώρας θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στην Βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι 7 - 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο ανατολικοί 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στα βόρεια από 0 έως 13 βαθμούς, στα δυτικά από 9 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 18 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Το επόμενο διήμερο αναμένονται νεφώσεις στον Αττικό ουρανό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς. Πάμε να δούμε όμως και τις καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στο Δυτικό Άκρο του Νομού Αττικής, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το επόμενο διήμερο στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κωνσταντίνος - Σταύρος Κόκκαλης.

Τελευταία Ενημέρωση: 13.11.18 ώρα 11:00


Διαβάστε επίσης