Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

15:59 | 18 Αυγούστου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη

δημοσίευση στις 19/06/2018 07:45
Ο καιρός σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη

συνεχίζεται και σήμερα το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας...

Την Τρίτη 19 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις και διαστήματα με ήλιο. Όμως σταδιακά μέσα στην ημέρα ο καιρός θα καταστεί ιδιαίτερα άστατος, με νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα δώσουν βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Εξαίρεση θα αποτελέσει το Ανατολικό Πήλιο, οι Σποράδες και η Βόρεια Εύβοια, όπου τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται από την αρχή της ημέρας και μάλιστα, αναμένεται να είναι έντονα.

Στην υπόλοιπη χώρα, τα καιρικά φαινόμενα θα είναι ισχυρά, από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 31 βαθμούς .

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις και διαστήματα με ήλιο. Όμως σταδιακά μέσα στην ημέρα ο καιρός θα καταστεί ιδιαίτερα άστατος, με νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα δώσουν βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 31 βαθμούς .

Στην Αττική την Τρίτη και την Τετάρτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη και πιθανόν την Τετάρτη, περιμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 19.06.18 ώρα 17:00

 


Διαβάστε επίσης