Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

19:43 | 17 Ιουνίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

δημοσίευση στις 23/03/2018 08:29
Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

υποχωρεί η Αφρικάνική σκόνη, συνεχίζονται όμως οι βροχές...

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα με βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια χώρα, καθώς και στα νησιωτικά τμήματα του Βόρειου Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα Ανατολικά και τις Βόρειες Κυκλάδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 7 - 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 9 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 10 έως 16 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 23 βαθμούς.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, με βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια χώρα, καθώς και στα νησιά του Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Πάντως στα Ανατολικά και Νότια, θα υπάρχουν και διαστήματα με καλύτερο καιρό.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Βόρεια, Βόρειοι 7 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα Δυτικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 10 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 10 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε την Παρασκευή αρχικά λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Όμως μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς. Το Σάββατο αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα αυξάνονται και θα δίνουν παροδικές βροχές. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματά με καλύτερο καιρό, κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε την Παρασκευή πρόσκαιρες βροχές με σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς. Το Σάββατο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 23.03.18 ώρα 08:30


Διαβάστε επίσης