Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

04:38 | 21 Νοεμβρίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

δημοσίευση στις 12/11/2017 14:43
Ο καιρός την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

νέα σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα της Δευτέρας

Tην Κυριακή 12 Νοεμβρίου αναμένεται γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση τη Δυτική Ελλάδα, όπου νωρίς το πρωί θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και στα παρακαλέσει τοπικές καταιγίδες. Μέσα στην ημέρα γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα, αλλά από αργά το βράδυ και από το Ιόνιο, οι βροχές θα επανέλθουν και αργά τη νύχτα σταδιακά θα επεκταθούν σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Από αργά τη νύχτα, ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή επιδείνωση στη Νοτιοδυτική Ελλάδα και σταδιακά στην υπόλοιπη Ανατολική και Κεντρική χώρα, με βροχές και από τα ξημερώματα της Δευτέρας ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα θα είναι πλέον ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου περιμένουμε κακοκαιρία σε μεγάλο μέρος της χώρας, κυρίως όμως στην Ανατολική, Κεντρική και νότια χώρα, όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 14 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά.

Στην Αττική περιμένουμε την Κυριακή νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 20 βαθμούς Κελσίου. Τη Δευτέρα περιμένουμε νεφώσεις με αρχικά παροδικές βροχές, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε την Κυριακή νεφώσεις και πρωινές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Τη Δευτέρα περιμένουμε νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 12.11.17 ώρα 14:30


Διαβάστε επίσης