Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:19 | 21 Ιουνίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο Καιρός το Σάββατο 06/01/17

δημοσίευση στις 06/01/2017 17:40
Ο Καιρός το Σάββατο 06/01/17

στα Ανατολικά και Νότια θα σημειωθούν ισχυρές χιονοπτώσεις

Στην Ανατολική και Νότια χώρα θα εισβάλει ο χιονιάς τις επόμενες ώρες, καθώς περιμένουμε σημαντική επιδείνωση από το ύψος του Βόλου και Νοτιότερα. Μέσα στη νύχτα, τα χιόνια θα επηρεάσουν και πεδινές αλλά και παραθαλάσσιες περιοχές. Το Σάββατο, οι χιονοπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα πυκνές στα νησιά του Αιγαίου και την Εύβοια.

Το Σαββάτο 7 Ιανουαρίου αναμένονται νεφώσεις σε όλη την χώρα, ωστόσο στα Δυτικά και Βόρεια θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Στη Χαλκιδική, την Μαγνησία, την Στερεά, την Εύβοια, την Αττική, την Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, οι οποίες στα Ανατολικότερα τμήματα θα είναι κατά περιόδους ισχυρές. Ολικός παγετός αναμένεται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -15 έως 0 βαθμούς, στην Δυτική Ελλάδα από -8 έως 4 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -3 έως 2 βαθμούς, στην Ανατολική Ελλάδα από -2 έως 3 βαθμούς και στα νησιά από -1 έως 6 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται χιονοπτώσεις κατά περιόδους, οι οποίες στα Ανατολικά θα είναι έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 1 βαθμό, ωστόσο στα Δυτικά και Βόρεια θα παραμείνει κάτω από το μηδέν.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -9 έως -5 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 06.01.17 ώρα 17:30


Διαβάστε επίσης