Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:17 | 21 Ιουνίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Περιβάλλον  > Κλιματική Αλλαγή

Συνάντηση Κουγιάλη-Φάμελλου για την κλιματική αλλαγή

δημοσίευση στις 15/06/2017 16:49
Συνάντηση Κουγιάλη-Φάμελλου για την κλιματική αλλαγή

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος της Ελλάδας Σωκράτη Φάμελλο είχε χθες, ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος της Ελλάδας Σωκράτη Φάμελλο είχε χθες, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας σε θέματα περιβάλλοντος μεταξύ των δυο χωρών.
 
Στο επίκεντρο της συζήτησης, κατά τη συνάντηση, βρέθηκαν τα ζητήματα της θαλάσσιας ρύπανσης, της διαχείρισης των υδάτων άλλα και των επιπτώσεων από την απόσυρση των Ηνωμένων Πολιτειών από τη Συνθήκη του Παρισιού για την Κλιματική Αλλαγή.
 
Οι Υπουργοί των δύο χωρών αποφάσισαν τη σύσταση ομάδας τεχνοκρατών, σε σχέση με το θέμα της κλιματικής αλλαγής και της αντιμετώπισης των επιπτώσεων της, η οποία θα ετοιμάσει και θα υποβάλει πρόταση συνεργασίας μεταξύ των κρατικών υπηρεσιών για κοινές δράσεις.


Διαβάστε επίσης