Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

20:09 | 20 Απριλίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Επικαιρότητα  > Τεχνολογία

Τεχνολογία 5G: Σοβαρές οι επιπτώσεις στη ζωή μας

δημοσίευση στις 19/07/2020 01:13
Τεχνολογία 5G: Σοβαρές οι επιπτώσεις στη ζωή μας

Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία είναι η τεχνολογία γρήγορου ιντερνέτ 5G

Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία είναι η τεχνολογία γρήγορου ιντερνέτ 5G, η οποία αρχίζει και εξαπλώνεται ταχέως σε όλο τον κόσμο.

Η μετάβαση στο γρήγορο ίντερνετ γίνεται σε μια συγκυρία, όπου νέες τεχνολογίες αναπτύσσονται για τον έλεγχο του ανθρώπου. Τεχνολογίες που απαιτούν γρήγορο ιντερνέτ και ένα μέσο, που θα μπορούσε να συνδέσει κάθε τεχνολογία πάνω στο 5G, ακόμη και… τον άνθρωπο! Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο επιστράτευσαν την τεχνολογία, για τον εντοπισμό των… απείθαρχων της καραντίνας του covit-19. Φτάνουν έτσι στον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπου, για το καλό πάντα της ανθρωπότητας!

Υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος που πιστεύει ότι οι τεχνολογίες αυτές θα σταματήσουν να υπάρχουν στη ζωή μας, όποτε και με όποιο τρόπο (αν απαλλαγούμε ποτέ), από το νέο ιό? Φυσικά και όχι. Δεν δαπανείς εκατομμύρια για μια τεχνολογία που θα τη χρησιμοποιείς μόνο 2 μήνες κα μετά έχεις σκοπό να την κλειδώσεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως μια κακιά ανάμνηση μιας πανδημίας που χτύπησε τον πλανήτη.

Η νέα τεχνολογία 5G είναι απαραίτητη να προχωρήσουν όλα τα σχέδια των μεγάλων του πλανήτη που μας κυβερνούν. Ο δρόμος προς τη νέα τάξη πράγματων, που επιβάλει αυστηρό έλεγχο του ανθρώπου και περιορισμό των ελευθέριων του, άνοιξε. Στο παρακάτω βίντεο που υπάρχει στο λίνκ, θα πάρετε όλες τις απαντήσεις για το νέο γρήγορο ιντερνέτ που μπαίνει στη ζωή μας και σε λίγες ημέρες έρχεται και στην Ελλάδα. Ας σκεφτούμε λοιπόν, γιατί γίνονται διάφορα γεγονότα στον πλανήτη και κυρίως, για ποιο λόγο ήρθε η πανδημία…

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ TOY 5G ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟ XALAZI TV

 

mourmoura.gr

Διαβάστε επίσης