Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

11:54 | 30 Μαΐου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Επικαιρότητα  > Εσωτερική

Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε την Αθήνα – Προβλήματα στα Δυτικά προάστια

δημοσίευση στις 24/06/2018 12:46
Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε την Αθήνα – Προβλήματα στα Δυτικά προάστια

έως και 30 χιλιοστά βροχής έπεσαν σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου...

Πάνω από 270 κεραυνοί έπεσαν το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουνίου στην Αττική, κατά τη διάρκεια ισχυρής καταιγίδας που ξεκίνησε από τα δυτικά τμήματα του νομού. Στην παραπάνω φώτο, βλέπετε την είσοδο της καταιγίδας στο Φλοίσβο. Οι ουρανοί άνοιξαν για τα καλά, ενώ καταιγίδες και αστραπές συνέθεσαν ένα σκηνικό που μόνο ελληνικό καλοκαίρι δεν θυμίζει. Δείτε βίντει και επιπλέον φώτο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Τα πρώτα προβλήματα αναφέρθηκαν στο Κερατσίνι όπου πλημμύρισε η λεωφόρος Δημοκρατίας. Στους δρόμους της Αθήνας επικρατούσε μάλιστα κυκλοφοριακή συμφόρηση. Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία θα συνεχισθεί και σήμερα. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικα στοιχεία σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

Η "ΝΕΦΕΛΗ" θα επηρεάσει την Ελλάδα από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας! Δείτε τον καιρό σε διάφορες περιοχές της χώρας κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


Διαβάστε επίσης