Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

20:24 | 23 Οκτωβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Radio Xalazi  > Μουσικά Νέα

Η Lady Gaga κυκλοφορεί το θριαμβευτικό άλμπουμ «Chromatica»

δημοσίευση στις 02/06/2020 09:31
Η Lady Gaga κυκλοφορεί το θριαμβευτικό άλμπουμ «Chromatica»

Το «Chromatica είναι μία «επιστροφή στο μέλλον».

Το «Chromatica είναι μία «επιστροφή στο μέλλον». Η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Η Lady Gaga αποκαλύπτει το νέο άλμπουμ της «Chromatica», που κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal.

«Αυτή η μουσική με θεράπευσε πραγματικά». Αυτό είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα που φέρνει η Lady Gaga με το νέο άλμπουμ καθώς επανέρχεται θριαμβευτικά σε dance-pop μονοπάτια μετά το ιδιαίτερο άλμπουμ «Joanne» του 2016, στο οποίο κυριάρχησαν οι λιτές ενορχηστρώσεις, και το επιτυχημένο soundtrack της ταινίας «A Star Is Born», στην οποία πρωταγωνίστησε.

Όταν η ίδια η Lady Gaga παραδεχόταν ότι το «A Star Is Born» αποτελεί σταθμό στην καριέρα της, πολλοί ίσως έβγαλαν το επισφαλές συμπέρασμα ότι η τραγουδίστρια θα στραφεί σε μία διαφορετική κατεύθυνση, την οποία είχε δοκιμάσει ήδη με το «Joanne».

Το «Chromatica» έρχεται για να διαψεύσει πανηγυρικά όσους το πίστεψαν, υπενθυμίζοντας ποια είναι η επιτομή ενός αληθινού καλλιτέχνη και εν προκειμένω μουσικού: να μην σταματά να εξελίσσεται και να εφευρίσκει από την αρχή τον εαυτό του, δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα που θα του επιτρέψουν να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του.

Η Lady Gaga επισκέπτεται ξανά τις dance – pop ρίζες της, όμως δεν επιστρέφει στο παρελθόν. Το «Chromatica είναι μία «επιστροφή στο μέλλον». Η τραγουδίστρια κρατά από το παρελθόν τα στοιχεία εκείνα που την ανέδειξαν σε αστέρα της pop και έδωσαν στο ψευδώνυμο Lady Gaga τη λάμψη και την αίγλη που το συνοδεύει σήμερα, όμως συγχρόνως ανανεώνει τον ήχο της και μεταφέρει τον ακροατή σε ένα επικό σύμπαν που δεν έχει συγκεκριμένο σημείο στο χωροχρόνο.

Διαβάστε επίσης