Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

04:11 | 18 Φεβρουαρίου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Radio Xalazi  > Μουσικά Νέα

Beyoncé & The Boss: Τα 7 καλύτερα ημίχρονα του Super Bowl!

δημοσίευση στις 25/10/2014 18:14
Beyoncé & The Boss: Τα 7 καλύτερα ημίχρονα του Super Bowl!

Αύριο το βράδυ θα διεξαχθεί o ετήσιος αγώνας Super Bowl. Στο ημίχρονο του, όπως είθισται ένας music star θα ανέβει στην σκηνή για να τραγουδήσει live και να ξεσηκώσει το κοινό.

Αύριο το βράδυ θα διεξαχθεί o ετήσιος αγώνας Super Bowl. Στο ημίχρονο του, όπως είθισται ένας music star θα ανέβει στην σκηνή για να τραγουδήσει live και να ξεσηκώσει το κοινό. Φέτος θα είναι η σειρά της Katy Perry, με την συμμετοχή του Lenny Kravitz, αλλά και μια συμμετοχή bonus που θα συζητηθεί. Το ερώτημα όμως είναι ένα: Θα καταφέρει η Katy να μας κάνει να ξεχάσουμε τις τόσες πολλές θρυλικές Live εμφανίσεις που έχουμε δει, στο μοναδικό ίσως αθλητικό «διάλλειμα» που παρακολουθεί όλος σχεδόν ο πλανήτης; Είναι πολλά τα «βαριά» ονόματα. Ας τους θυμηθούμε:

 

1. Beyoncé -2013

Η μουσική, ο αισθησιασμός, To Show:  H Diva κάνει δικό της το stage και αγκαλιάζει τους εκατομμύρια fans της με ένα set μεγαλειώδες και ταυτόχρονα «αληθινό» όσο κανένα άλλο. Δεν την χορταίνεις…