Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

06:50 | 24 Ιουνίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

δημοσίευση στις 13/11/2020 09:04
Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

Σχετική ηρεμία στο καιρικό σκηνικό...

Tην Παρασκευή 13 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές στα Ανατολικά και κατά τόπους στα Κεντρικά. Ομίχλες θα σχηματιστούν το πρωί στα κεντρικά και βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί στη Δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Ήπειρο από 3 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς, στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από 1 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 18 βαθμούς, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 21 βαθμούς, στα Ανατολικά από 13 έως 18 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 20 βαθμούς.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες ασθενείς βροχές στα νησιά του Ιονίου. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται άστατος καιρός με αυξημένες παροδικά νεφώσεις με τοπικές ασθενείς βροχές, αλλά και διαστήματα με σχετικά ανοίγματα του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται παροδικές νεφώσεις και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς, αλλά στις γύρω περιοχές οι ελάχιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Eπιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 13.11.20 ώρα 09:00

Διαβάστε επίσης