Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

15:56 | 08 Δεκεμβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός έως το Σάββατο 25 Ιουλίου

δημοσίευση στις 20/07/2020 00:11
Ο καιρός έως το Σάββατο 25 Ιουλίου

Βοριαδάκι και... σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας!

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 4 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 16 έως 32 βαθμούς, στα Κεντρικά από 19 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 21 έως 34 βαθμούς.

Την Τρίτη 21 Ιουλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 -7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου αναμένεται αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια, οπού υπάρχει πιθανότητα βροχών στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου αναμένεται αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια, οπού υπάρχει πιθανότητα βροχών στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε νέα σημαντική άνοδο, θα προσεγγίσει τους 37 και τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά  τοπικά 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο προσεγγίζοντας τοπι8κα τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε έως το Σάββατο 25 Ιουλίου στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 - 4 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση από την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, κατά 3 με 4 βαθμούς, κυρίως στα Δυτικά.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε έως το Σάββατο 25 Ιουλίου στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά κυρίως, αναμένονται την Πέμπτη και πιθανόν την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, με σταδιακή άνοδο από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, κατά 2 με 3 βαθμούς.

Τελευταία Ενημέρωση: 20.07.20 ώρα 00:01 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ XALAZI TV


ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν τη χώρα μας από την Παρασκευή 24 Ιουλίου, με αποτέλεσμα τη σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας. Ο υδράργυρος αναμένεται να ξεπεράσει τοπικά τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Νέα άνοδο αναμένεται το Σαββατοκύριακο. Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για υψηλές θερμοκρασίες. Η διάρκεια του κύματος ζέστης, για την ώρα δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Νεότερα θα έχουμε σε επόμενα τακτικά και έκτακτα δελτία μας.


 

 mourmoura.gr

Διαβάστε επίσης