Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

02:08 | 27 Νοεμβρίου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

δημοσίευση στις 27/03/2020 09:33
Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

Βροχερό 48ωρο σε όλη τη χώρα και... ψυχρούλα!

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου σε όλη τη χώρα αναμένεται συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 - 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 2 έως 9 βαθμούς, στα Κεντρικά από 5 έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 16 βαθμούς.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου αναμένεται άστατος καιρός με νεφώσεις, διαστήματα με ήλιο αλλά και βροχές. Αναλυτικότερα σε όλη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ενδιάμεσα θα υπάρχουν και διαστήματα με σχετικά καλό καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι 5 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 2 έως 9 βαθμούς, στα Κεντρικά από 5 έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 16 βαθμούς

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Παρασκευή αναμένονται βροχές κατά περιόδους και προς το απόγευμα τοπικές καταιγίδες στα νότια τμήματα. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς. Το Σάββατο αρχικά αναμένεται σχετικά καλός καιρός, με νεφώσεις και διαστήματα με ανοίγματα. Όμως μέσα στην ημέρα αναμένεται να βρέξει κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Παρασκευή αναμένονται βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς. Το Σάββατο αρχικά αναμένεται σχετικά καλός καιρός, με νεφώσεις και διαστήματα με ανοίγματα. Όμως μέσα στην ημέρα αναμένεται να βρέξει κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 27.03.20 ώρα 09:30

Διαβάστε επίσης