Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

01:38 | 27 Νοεμβρίου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

δημοσίευση στις 17/10/2019 07:59
Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

συνεχίζεται η καλοκαιρία με μικρές εξαιρέσεις βροχών στα ορεινά...

Tην Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στην Ανατολική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με λίγες τοπικές ασθενείς μπόρες το μεσημέρι στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σε πολλές περιοχές θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 6 έως 27 βαθμούς, στα Κεντρικά από 7 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 29 βαθμούς κα στα νησιά από 15 έως 24 βαθμούς, αλλά τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο έως 28 βαθμούς.

Tην Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στην Ανατολική Ελλάδα, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με λίγες τοπικές ασθενείς μπόρες το μεσημέρι στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σε πολλές περιοχές θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 6 έως 27 βαθμούς, στα Κεντρικά από 7 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 29 βαθμούς κα στα νησιά από 15 έως 24 βαθμούς, αλλά τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο έως 28 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Πέμπτη και την Παρασκευή περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα Ανατολικά και Βόρεια του Νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Πέμπτη και την Παρασκευή περιμένουμε λίγες νεφώσεις και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 17.10.19 ώρα 08:00

Διαβάστε επίσης