Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

06:47 | 18 Οκτωβρίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

δημοσίευση στις 11/04/2019 09:37
Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

άστατος ο καιρός και το επόμενο διήμερο με ήλιο και... βροχή!

Την Πέμπτη 11 Απριλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται άστατος καιρός, με νεφώσεις αλλά και διαστήματα καλού καιρού. Παροδικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι - Νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 19 με 23 βαθμούς.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται άστατος καιρός, με νεφώσεις αλλά και διαστήματα καλού καιρού. Βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι Νότιοι - Νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 19 με 23 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στα Βόρεια και Δυτικά ορεινά, με πιθανότητα στις εκεί περιοχές να βρέξει πρόσκαιρα το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Πέμπτη και την Παρασκευή στην όμορφη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν, με πιθανότητα βροχής στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 11.04.19 ώρα 09:30


Διαβάστε επίσης