Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

15:54 | 17 Ιουλίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

δημοσίευση στις 16/02/2019 13:54
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός και στην Ανατολική Ελλάδα...

To Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα καθώς και στα νησιά του Νότιου Αιγαίου αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές στα πεδινά, χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 6 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 10 βαθμούς και στα νησιά από 5 έως 12 βαθμούς.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες, με εξαίρεση το Κεντρικό - Νότιο Αιγαίο, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, όπου νωρίς το πρωί θα υπάρχουν νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 9 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 1 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 12 βαθμούς και στα νησιά από 7 έως 13 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Το Σαββατοκύριακο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το Σαββατοκύριακο αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας
Τελευταία Ενημέρωση: 16.02.19 ώρα 13:30


Διαβάστε επίσης