Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

20:01 | 17 Ιουνίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα

δημοσίευση στις 06/05/2018 08:31
Ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα

συνεχίζονται και το επόμενο διήμερο οι εκτεταμένες καταιγίδες...

Την Κυριακή 06 Μαΐου σε όλη τη χώρα αρχικά θα υπάρχουν νεφώσεις. Σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν πρόσκαιρα και τα νησιά του Βόρειου Ιονίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ηπειρωτικά έως 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα 16 έως 23 βαθμούς και στα νησιά από 20 έως 25 βαθμούς.

Τη Δευτέρα 07 Μαΐου σε όλη τη χώρα αναμένονται βροχές και καταιγίδες συνοδευόμενες από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα Ανατολικά και Νότια και από το μεσημέρι στην υπόλοιπη χώρα. Με εξαίρεση στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, στην υπόλοιπη χώρα μέχρι το μεσημέρι, θα υπάρχουν και διαστήματα με καλό καιρό.  Τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν πρόσκαιρα και τα νησιά του Βόρειου Ιονίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ηπειρωτικά έως 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα 13 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 24 βαθμούς.

Ν. Αττικής: Την Κυριακή και τη Δευτέρα περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και μετά, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς. 

Ν. Θεσσαλονίκης: Νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή και τη Δευτέρα, με βροχές ή τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 06.05.18 ώρα 08:30


Διαβάστε επίσης