Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

08:56 | 23 Αυγούστου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός Το Μ. Σάββατο και την Κυριακή Του Πάσχα

δημοσίευση στις 07/04/2018 10:38
Ο καιρός Το Μ. Σάββατο και την Κυριακή Του Πάσχα

με λίγες βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα το Άγιον Πάσχα...

Το Μ. Σάββατο 7 Απριλίου αναμένεται άστατος καιρός σε όλη τη χώρα, με κατά τόπους βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά - βόρεια και μέσα στην ημέρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα προς την Ανάσταση θα περιοριστούν σημαντικά, ενώ στα περισσότερα δυτικά και ηπειρωτικά τμήματα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα στραφούν σε Β οι οποίοι κυρίως στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Την Κυριακή του Πάσχα 8 Aπριλίου ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στην Θράκη, στις Σποράδες, στην ΒΑ Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, που σταδιακά μέσα στην ημέρα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά τμήματα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο Β θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ θα διατηρηθεί σε ψυχρά επίπεδα λόγω του βοριά στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική περιμένουμε το Μ. Σάββατο να σημειώνονται σποραδικές βροχές, ενώ η Ανάσταση φαίνεται να πραγματοποιείται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς. Την Κυριακή Του Πάσχα αναμένονται λίγες νεφώσεις στα Ανατολικά το πρωί και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι 'άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε το Μ. Σάββατο πιθανόν σποραδικές βροχές έως το μεσημέρι, ενώ η Ανάσταση φαίνεται να πραγματοποιείται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς. Την Κυριακή Του Πάσχα αναμένονται τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 - 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.

Επιμέλεια: Θάνος Σταματόπουλος - Βασίλης Ζαφειρούδης

Τελευταία Ενημέρωση: 07.04.18 ώρα 10:30


Διαβάστε επίσης