Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:56 | 14 Δεκεμβρίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ισχυρές καταιγίδες την Πέμπτη!

δημοσίευση στις 16/11/2017 04:11
Ισχυρές καταιγίδες την Πέμπτη!

Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Για σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου αναμένουμε νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες ανά διαστήματα, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες (δυτικές). Τα φαινόμενα θα έχουν διάρκεια, θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, χαλάζι και δυνατούς ανέμους! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. 

Στην υπόλοιπη χώρα (Θράκη - Αιγαίο - Κρήτη - Δωδεκάνησα) θα υπάρχουν νεφώσεις, αλλά τα φαινόμενα εδώ θα είναι λιγότερα και πιο εξασθενημένα, με τη μορφή μπόρας. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΑ στα 6-7bf στο Ιόνιο και στα 5-6bf στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς κελσίου στις περισσότερες περιοχές, ενώ μόνο στη νότια Ελλάδα θα φτάσει τους 22-23 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή συνεχίζεται η κακοκαιρία με ανάλογες εντάσεις και μάλιστα θα επεκταθεί σταδιακά και στην υπόλοιπη Ελλάδα! Θα υπάρξει μέσα στην ημέρα, αναλυτική έκτακτη ενημέρωση!

Ν. Αττικής: Νεφώσεις που ανά διαστήματα θα δίνουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και πάλι στις δυτικές περιοχές του νομού και του λεκανοπεδίου, όπου δεν αποκλείονται πλημμυρικά επεισόδια! Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ στα 5-6bf και η θερμοκρασία στους 17 βαθμούς κελσίου.

Ν. Θεσσαλονίκης: Βροχές και τοπικές καταιγίδες ανά διαστήματα έντονες, περιμένουμε το επόμενο 48ωρο. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ-Α στα 5-6bf και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς κελσίου.

Πάτρα: Νεφώσεις με βροχές και πιθανή καταιγίδα έως το μεσημέρι, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη. Ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα το μεσημέρι, για να ξανά χαλάσει τις νυχτερινές ώρες με ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ στα 4-5bf και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς κελσίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Στράτος Αυγερινός
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 16.11.17 ΩΡΑ 04.:00


Διαβάστε επίσης