Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

09:37 | 20 Αυγούστου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τετάρτη..

δημοσίευση στις 10/10/2017 18:24
Ο καιρός την Τετάρτη..

Αβαθές βαρομετρικό χαμηλό στη νοτιοδυτική Ελλάδα θα αλλάξει πρόσκαιρα τον καιρό ορισμένων περιοχών, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως!

Πιο αναλυτικά, για την Τετάρτη 11.10.2017 αναμένουμε τις εξής συνθήκες στη χώρα μας:

Στη βόρεια Ελλάδα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες στη κεντρική και δυτική Μακεδονία με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά. 
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα θα επικρατήσει νεφελώδης καιρός, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν και τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και έντασης έως το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα ορεινά τις πρωινές ώρες. 
Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στην ανατολική Ελλάδα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ στα 4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη νότια Ελλάδα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες άνευ σημασίας νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ στα 5-6bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Αθήνα: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, ανέμους ΒΑ στα 4-5bf (κυρίως στα ανατολικά) και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις που παροδικά θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα στα ορεινά για κάποια μπόρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Πάτρα: Νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, με μικρή πιθανότητα για ασθενή βροχή έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Στράτος Αυγερινός
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 10.10.2017 ΩΡΑ: 18:20


Διαβάστε επίσης