Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

18:42 | 18 Σεπτεμβρίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή

δημοσίευση στις 08/12/2016 19:40
Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή

ομίχλες, πάχνες, άπνοια και άνοδο θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται το ερχόμενο τριήμερο στη χώρα μας! Το Σαββατοκύριακο αναμένεται αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο τις μεσημβρινές ώρες. Απο τη Δευτέρα ωστόσο, αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, από Βορρά προς Νότο. 

Την Παρασκευή 09.12.16 αναμένονται στη βόρεια Ελλάδα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, στη δυτική Ελλάδα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες στην Ήπειρο τις πρωινές ώρες, στην κεντρική και ανατολική Ελλάδα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, στη νότια Ελλάδα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις στα 3-4bf, στο νότιο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις στα 4-5bf, στο βόρειο Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις στα 3-4bf, στο κεντρικό Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις στα 4-5bf, στο νότιο Αιγαίο από Δ διευθύνσεις στα 5bf.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια πεδινή Ελλάδα από -2 έως 12°C (στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), στη δυτική πεδινή Ελλάδα από 4 έως 13°C (στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), στην ανατολική πεδινή Ελλάδα από 2 έως 14°C, στα νησιωτικά τμήματα από 10 έως 15°C (στο βόρειο Αιγαίο θα είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη). Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες, ενώ πάχνη θα κάνει την εμφανισή της σε αρκετές περιοχές. 

ΑΘΗΝΑ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ στα 3-4bf στο Σαρωνικό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5°C έως 14°C (στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη). 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ στα 3-4bf στο Θερμαϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2°C έως 13°C. 

ΠΑΤΡΑ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ στα 3-4bf στον Πατραϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5°C έως 14°C.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Στράτος Αυγερινός (2ετής του τμήματος Γεωλογίας Πατρών)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 08.12.16 ΩΡΑ: 19:30

Διαβάστε επίσης