Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:20 | 21 Ιουνίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πληροφορίες  > Εκδηλώσεις

Radio Xalazi: Τα μυστήρια του φεγγαριού...

δημοσίευση στις 09/12/2016 15:50
Radio Xalazi: Τα μυστήρια του φεγγαριού...

στις 22:00 το βράδυ ο ερευνητής κ. Ηλίας Τσιάπας αποκαλύπτει...

Το φεγγάρι της Γης είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη αντικείμενα στο ηλιακό μας σύστημα και... όχι άδικα. Απόψε 22:00 - 23:30 το βράδυ στο Radio Xalazi στην εκπομπή Εν αρχή ην ο Λόγος, βάζουμε τη Σελήνη στο μικροσκόπιο και μαθαίνουμε τα... μυστικά που κρύβει. Για σύνδεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Θεωρείται ένα «περίεργο» ουράνιο σώμα, λόγω των πολλών φυσικών ιδιοτήτων του, που οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν, και λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα μοναδικό αντικείμενο στο ηλιακό σύστημα, ασύγκριτο με οποιοδήποτε άλλο φεγγάρι που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Στην πραγματικότητα, το φεγγάρι είναι τόσο μοναδικό που ο Δρ Robert Jastrow, ο πρώτος πρόεδρος της Επιτροπής της NASA στην εξερεύνηση της Σελήνης ονόμασε το φεγγάρι «Η στήλη της Ροζέτας των πλανητών.» Στο Radio Xalazi θα προσπαθήσουμε απόψε στις 22:00 το βράδυ, να μάθουμε γιατί ο δορυφόρος της Γης, καλύπτεται από ένα μυστήριο, και γιατί οι επιστήμονες ασχολούνται διεξοδικά με αυτήν!!!

Στις 23:30 το βράδυ και για δυο ώρες, θα ακολουθήσει η εκπομπή Greek meteo News με όλα τα τελευταία καιρικά νέα, όπου θα αναλύσουμε διεξοδικά το σούσουρο των τελευταίων ημερών, για επερχόμενο μεγάλο χιονιά στην Ελλάδα. Έχουν βάση τα δημοσιεύματα αυτά? Ποια τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και πως προσεγγίζουν το θέμα οι μετεωρολόγοι? Απόψε, βραδιά ενημέρωσης στο Radio Xalazi.  

 


Διαβάστε επίσης